Volledig scherm
Man Bijt Hond filmt in de Visstraat © Bart Gotink/BD

Straatbeeld: 'Help, de telefoon gaat’ bij Man Bijt Hond

Di 20 aug. Neem de iconische stem van Man Bijt Hond in uw achterhoofd, en denk het volgende.

‘Heel Nederland zit de hele dag op zijn telefóón. Maar bellen, hó maar. Tegenwoordig is het alleen maar appen en gamen. Durft ú nog wel een gesprek te voeren? Neem plaats en kijk naar ‘Help, de telefoon gaat'.

Zo ongeveer moet het rubriekje gaan, dat komende week te zien zal zijn in een nieuwe reeks van Man Bijt Hond, het televisieprogramma dat  op ongeëvenaarde wijze de gewone Nederlander in beeld brengt. Daarom staat in de Visstraat de hele dag een comfortabele stoel, een tafeltje en die telefoon, waar Bosschenaren een gesprek kunnen voeren.

Of het resultaat direct maandag al te zien is, is nog niet duidelijk. Dan is in elk geval wel de eerste aflevering te zien op SBS6 sinds het programma eind 2015 werd gestaakt door de publieke omroep. Man Bijt Hond is elke werkdag te zien om 19.30 uur.

Ook een straatbeeld gezien? Mail naar ba.gotink@bd.nl of mention @stadsgezichtdb op twitter.

  1. De Bossche Groenen pleit voor klimaatbos op deel 685 hectare gemeentelijke grond

    De Bossche Groenen pleit voor klimaatbos op deel 685 hectare gemeente­lij­ke grond

    DEN BOSCH - De Bossche Groenen wil een klimaatbos op een deel van de 685 hectare grond die de gemeente Den Bosch in eigendom heeft en verpacht. Dat kan samen met inwoners, maar ook door een plan te maken waarbij bedrijven de mogelijkheid hebben om te investeren en op die manier hun CO2-uitstoot te compenseren, schrijft Engeli Kummeling in een notitie die dinsdagavond tijdens de commissie Omgeving besproken wordt.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch