Volledig scherm
Original Lifestyle gaat dicht in de Vughterstraat © Bart Gotink/BD

Straatbeeld: Original Lifestyle sluit winkel in Vughterstraat

Do 17 okt. Een gat in de Vughterstraat: de winkel van Original Lifestyle in Den Bosch gaat daar dicht. Het hoe en waarom wordt niet duidelijk: de winkel mag van het hoofdkantoor geen commentaar geven.

Daarmee blijft dus onduidelijk waarom de keten eind dit jaar vertrekt uit de stad. De winkel huurt twee panden naast elkaar, tussen Waar en Oil & Vinegar in en vlakbij de Albert Heijn. De uitverkoop is er inmiddels gestart en de ‘te huur’ posters hangen op het raam. Het is dan ook nog niet duidelijk wat er voor de meubel- en lifestylewinkel in de plaats komt.

Volledig scherm
Original Lifestyle gaat dicht in de Vughterstraat © Bart Gotink/BD
  1. Boxtelse organiseert ontmoetingsfeestje in Den Bosch met vrouwenstop: dames willen wel, maar heren weten het nog niet

    Boxtelse organi­seert ontmoe­tings­feest­je in Den Bosch met vrouwen­stop: dames willen wel, maar heren weten het nog niet

    BOXTEL/DEN BOSCH - Je zou het bijna ouderwets kunnen noemen. Singles die elkaar ontmoeten op een feestje. Toch is dat precies wat de Boxtelse Tanja van Abeelen en Natasja d’Armagnac uit Den Bosch voor ogen hebben. Op 29 november is de eerste editie van hun ViaVia-party op een locatie in Den Bosch. Een obstakeltje is wel dat er zich meer vrouwen dan mannen zich hebben aangemeld. Er is daarom zelfs een vrouwenstop ingesteld.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch