Ziengs kopen een vestiging aan de Hooge Steenweg
Volledig scherm
Ziengs kopen een vestiging aan de Hooge Steenweg © Bart Gotink/BD

Straatbeeld: Ziengs Schoenen naar Hooge Steenweg Den Bosch

Di 27 aug. In het grote pand aan de Hooge Steenweg waar tot voor kort Massimo Dutti was gevestigd, opent binnenkort een vestiging een Ziengs. 

Ziengs heeft naar eigen zeggen al meer dan 80 winkels in Nederland met ‘merkschoenen voor het hele gezin’.  De keten zit ook achter Topmerk Schoenen, die aan het Burgemeester Loeffplein zit. De nieuwe zaak tussen Vodafone en Jeans Centre in moet op 12 september open gaan, zo kondigen stickers op de etalage aan. 

Massimo Dutti ging begin juni dicht. De keten sloot enkele winkels, waaronder die in Den Bosch en Haarlem. Voor die sluiting is geen reden gegeven.

Ook een straatbeeld gezien? Mail naar ba.gotink@bd.nl of mention @stadsgezichtdb op twitter.

  1. Niet 'hakken' maar meestuiteren op de bank tijdens Hardcore Therapy

    Niet 'hakken' maar meestuite­ren op de bank tijdens Hardcore Therapy

    DEN BOSCH - Vanwege de coronacrisis heeft organisator Art of Dance de 25ste editie van de Masters of Hardcore, die aanvankelijk voor zondagnacht in de Brabanthallen stond gepland, (voorlopig) verschoven naar zaterdag 5 september. Om de vele duizenden hardcorefans een hart onder de riem te steken, vond ter plekke wel de Hardcore Therapy Livestream plaats. Uiteraard zonder publiek, maar mét vijf toonaangevende artiesten die allen in hun uppie uit hun plaat gingen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch