Volledig scherm
PREMIUM
Jesse Feuerriegel heeft zijn spullen al gepakt voor het WK Karpervissen in Zuid-Afrika. © jan zandee

Straks karpervijver bouwen, eerst nog naar het WK Karpervissen in Zuid-Afrika

BERLICUM/MIDDELRODE - Karpervisser Jesse Feuerriegel (32) uit Middelrode heeft het maar druk. Samen met Sint-Michielsgestel wil hij en karpervijver bouwen in Middelrode. Maar eerst nog naar de Olympische Spelen voor karpervissen in Zuid-Afrika.

Wat een berg koffers en kokers met hengels liggen er op de keukentafel bij Jesse Feuerriegel (32) in Middelrode. Vandaag reist hij af naar Bloemhof Dam-reservoir. Dat is bij de rivier de Vaal, 400 kilometer westelijk van Johannesburg in Zuid-Afrika. Feuerriegel doet daar mee aan de Sport Fishing World Games op het onderdeel WK Karper. De wedstrijden beginnen komend weekeinde al.

 1. Debat Brabants Dagblad over ambities en lef in de stad

  Debat Brabants Dagblad over ambities en lef in de stad

  DEN BOSCH - ‘Geen visie, geen lef en geen dynamiek’, zo luidde de kop boven een artikel medio januari in het Brabants Dagblad. Een opiniestuk met als kern dat de vaart uit het aangeharkte Den Bosch is en het de stad aan doortastendheid ontbreekt. De stad heeft nieuwe idealen en ambities nodig, wat zijn die dan en hoe moeten die gerealiseerd worden? Daar houdt het Brabants Dagblad op woensdag 27 maart (vanaf 20.00) uur in de Verkadefabriek een debat over.
 2. Brutale ontsnapte crimineel uit Rosmalen daagt OM uit en wil zaak schietpartij heropenen
  Video

  Brutale ontsnapte crimineel uit Rosmalen daagt OM uit en wil zaak schietpar­tij heropenen

  ROSMALEN - De voortvluchtige crimineel Shahin Gheiybe (35) voert de strijd tegen de Nederlandse autoriteiten verder op. De voor poging tot moord veroordeelde Rosmalenaar laat vanuit Iran weten dat hij samen met zijn familie een advocaat in de arm gaat nemen met als einddoel de zaak te heropenen. ,,Ik wil mijn onschuld bewijzen”, meldt Gheiybe vanuit zijn geheime verblijfadres aan het Brabants Dagblad.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch