Volledig scherm
SV Real Lunet start met een eigen Voetbal Academie. © © Thinkstock

SV Real Lunet Vught start met eigen voetbalacademie ‘Just Go 4 IT’

VUGHT - Het bestuur van de Vughtse voetbalclub SV Real Lunet wil verder professionaliseren en start vanaf augustus met een eigen Voetbal Academie, onder de naam Just Go 4 IT.

De Voetbal Academie biedt volgens het bestuur kwalitatief hoogwaardige trainingen voor alle kinderen van 6 t/m 13 jaar. Ook kinderen van andere verenigingen zijn van harte welkom om extra te komen trainen. 

Oefenwedstrijden betaald voetbal teams

De trainingen van 1,5 uur staan onder leiding van gediplomeerde trainers met Betaald Voetbalorganisatie (BVO) ervaring. ,,Plezier en ontwikkeling staan bovenaan en JG4IT maakt niveau groepen waarbij iedereen tot zijn recht komt. De bedoeling is om uiteindelijk oefenwedstrijden tegen BVO teams te gaan spelen.”

'Prof dag’

Zaterdag 29 juni wordt er een ‘prof dag’ gehouden voor kinderen van 6 t/m 13 jaar (jongens en meisjes) om kennis te maken met de Voetbal Academie. De dag start om 9.30 en duurt tot ongeveer 15.30. Deelname kost 10 euro, inclusief lunch.

De Voetbal Academie trainingen starten 14 augustus op woensdag, vrijdag en zondag. Op de velden van SV Real Lunet. Opgeven voor de prof dag en/of de trainingen kan via: JG4IT@outlook.com. Er geldt een maximaal aantal deelnemers.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch