Taxichauffeur en klanten uit Breda en Ammerzoden op de vuist in Den Bosch

VIDEODEN BOSCH - Een taxichauffeur en twee inzittenden zijn in de nacht van zaterdag op zondag na een conflict tot een handgemeen gekomen langs de Treurenburg in Den Bosch. Dat laat de politie zondag weten. De taxichauffeur raakte gewond. 

Mogelijk is hij mishandeld, al kan de politie dat nog niet bevestigen. 

Rond 01.10 uur kwamen meerdere politie-eenheden en een ambulance af op een melding van de Treurenburg in Den Bosch. Daar zou een taxichauffeur zijn mishandeld door twee klanten, zo stelde een andere aanwezige chauffeur. Daarbij liep de bestuurder een hoofdwond op. Die wond kon in de ambulance worden behandeld.

Zowel de chauffeur als de klanten doen zondag aangifte bij de politie. De politie onderzoekt de zaak daarna verder. ,,Wij zijn ter plaatse geweest en hebben de verhalen van beide zijden aangehoord”, zegt een politiewoordvoerder. ,,De aanleiding voor het incident bleef op dat moment onduidelijk. Er zijn vannacht geen aanhoudingen gedaan.”

Taxichauffeurs

Niet alleen de hulpdiensten kwamen op de melding af. Ook verschillende andere taxichauffeurs kwamen naar de Treurenburg om te kijken wat daar gebeurd was en om eventueel hulp te verlenen.

Volledig scherm
Taxichauffeur mogelijk mishandeld in Den Bosch. © Bart Meesters
  1. Opmerkelijke eis van advocaat: 'Op zoek naar partij met zak geld voor exclusief verhaal Gheiybe’

    Opmerkelij­ke eis van advocaat: 'Op zoek naar partij met zak geld voor exclusief verhaal Gheiybe’

    ROSMALEN - De naar Iran gevluchte ‘treitercrimineel’ Shahin Gheiybe (35) is bereid om ‘het volledige verhaal’ op televisie of in een krant te vertellen, maar wel tegen een prijs. Zijn advocaat Sonya Taheri is op zoek naar een ‘omroep die het meeste geld over heeft’ voor een exclusief interview met de voortvluchtige Rosmalenaar. ,,De naam van mijn cliënt is behoorlijk geschaad en dat heeft hem zeker ook financieel getroffen”, zegt Taheri tegen het Brabants Dagblad.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch