Team hospice Rosmalen heeft Noordkaap bereikt

ROSMALEN - Het 'Rosmalense’ team Like Moose dat meedoet aan de  Noordkaapchallenge, heeft donderdag het noordelijkste puntje van Noorwegen bereikt. 

De rit wordt georganiseerd in het kader van Serieus Request. Naast het Rode Kruis mogen deelnemers ook zelf een goed doel sponsoren. Like Moose heeft gekozen voor het hospice Duinsche Hoeve in Rosmalen. De opbrengst besteedt het hospise aan de onlangs gereed gekomen bezinningsruimte.

Het team Like Moos rijdt in een geprepareerde Chevrolet Tahoe en bestaat uit Coen van Rooij, de Canadees  Pete Donkers en Ruud Kloek.

Volledig scherm
Het Like Moose-team bij het noordelijkste puntje van Noorwegen. © Noordkaap Challenge
  1. Bossche ambities woningbouw lopen nogal uiteen

    Bossche ambities woningbouw lopen nogal uiteen

    DEN BOSCH - Er is vrijwel geen enkele politieke partij in Den Bosch die ontkent dat er woningnood is en dat er de komende jaren in snel tempo voor verschillende inkomens- en bevolkingsgroepen gebouwd moet worden. Maar waar de ene partij de verantwoordelijk wethouder Roy Geers complimenteert met de voortvarendheid om dit en volgend jaar 850 tot 900 woningen te bouwen, zijn er ook partijen die vinden dat de ambitie veel hoger moet komen te liggen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch