Team hospice Rosmalen heeft Noordkaap bereikt

ROSMALEN - Het 'Rosmalense’ team Like Moose dat meedoet aan de  Noordkaapchallenge, heeft donderdag het noordelijkste puntje van Noorwegen bereikt. 

De rit wordt georganiseerd in het kader van Serieus Request. Naast het Rode Kruis mogen deelnemers ook zelf een goed doel sponsoren. Like Moose heeft gekozen voor het hospice Duinsche Hoeve in Rosmalen. De opbrengst besteedt het hospise aan de onlangs gereed gekomen bezinningsruimte.

Het team Like Moos rijdt in een geprepareerde Chevrolet Tahoe en bestaat uit Coen van Rooij, de Canadees  Pete Donkers en Ruud Kloek.

Volledig scherm
Het Like Moose-team bij het noordelijkste puntje van Noorwegen. © Noordkaap Challenge
  1. Storing in Bossche parkeergarages duurt voort: gemeente zegt 25.000 euro mis te lopen
    PREMIUM

    Storing in Bossche parkeerga­ra­ges duurt voort: gemeente zegt 25.000 euro mis te lopen

    DEN BOSCH - De storing die dinsdagochtend ontstond in alle gemeentelijke parkeergarages in Den Bosch is waarschijnlijk in een aantal gevallen ook donderdag niet voorbij. Gratis parkeren is mogelijk. Volgens een woordvoerder van de gemeente loopt de gemeente naar schatting maximaal 25.000 euro mis aan parkeerinkomsten. ,,De gemeente heeft inmiddels richting externe leverancier aangegeven deze in gebreke te stellen’’, aldus de woordvoerder.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch