Sauna en wellnesscentrum  De Thermen in Rosmalen
Volledig scherm
PREMIUM
Sauna en wellnesscentrum De Thermen in Rosmalen © Google Streetview

Ten onder aan corona: sauna De Thermen in Rosmalen failliet ‘omdat er geen buffer is’

ROSMALEN - Sauna en wellnesscentrum De Thermen in Rosmalen heeft maandag vanwege de coronacrisis faillissement aangevraagd. In juni 2013 is De Thermen ook al failliet verklaard, maar toen kon de eigenaar nog een doorstart maken.

 ,,Het ging een maand vóór de waarschuwing dat er geen grote groepen bij elkaar mochten verblijven al slecht. De vooruitzichten voor de komende maanden zijn niet goed en we hebben geen buffer om de coronacrisis op te vangen’’, reageert Van Luxemburg senior,  adviseur en vader van de eigenaar van De Thermen. 

  1. Burgemeester Mikkers stoeit over het Den Bosch van ná de coronacrisis
    PREMIUM

    Burgemees­ter Mikkers stoeit over het Den Bosch van ná de coronacri­sis

    DEN BOSCH - Voor burgemeester Jack Mikkers van Den Bosch is 'geld niet dé oplossing om de crisis ná het cornavirus te bestrijden'. ,,Dit is geen rimpeling, we moeten diep door vlees snijden. De impact is veel groter, want wat gaat dit in de toekomst betekenen voor de economie, voor de cultuur en voor de kwetsbare mensen? Ik kan nu nog geen scenario's voor de toekomst geven omdat er nog zoveel onduidelijk is en al helemaal geen financiële consequenties op een rij zetten als ik ze niet waar kan maken.’’

In samenwerking met indebuurt Den Bosch