Volledig scherm
Door de burgeroorlog neemt het aantal doden door ondervoeding in Jemen toe. Het Al-Thalouth Health Centre vangt gezinnen op. De kinderen worden gemeten en gewogen. © afp

Themadag over Jemen bij Avans verhuist naar grotere locatie

DEN BOSCH - De themadag ‘Wat doen we met Jemen’ op woensdag 12 december, geïnitieerd door de Academie voor Sociale Studies van Avans Hogeschool, is zo uitgedijd dat deze is verplaatst van het Hervenplein naar de Onderwijsboulevard. 

Studenten Sociale Studies van Avans willen de oorlog - ‘een humanitair drama’ - die sinds drie jaar woedt in het Arabische land een gezicht geven. En daarmee bewustwording creëren en mensen aansporen om in actie te komen.

Jemenitische gemeenschap

Volledig scherm
De openbare themadag ‘Wat doen we met Jemen’ is 12 december van 10.00 tot 16.00 uur bij Avans aan de Onderwijsboulevard 215 in Den Bosch.

Een heel rijtje betrokkenen maakt haar opwachting in Den Bosch zoals voorzitter van de Jemenitische gemeenschap in Nederland Issam Saleh Al Kholani, de Jemenitische studenten Maha, Yusra en Yasmin, cultureel antropoloog Marina de Regt en Tweede Kamerlid Sadet Karabulut.

De  openbare themadag is 12 december van 10.00 tot 16.00 uur bij Avans aan de Onderwijsboulevard 215 in Den Bosch. Meer info via de website jemen1212.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch