In de Vrouwenopvang zijn drie units waar in totaal plek is voor 32 vrouwen en kinderen. De vrouwen hebben een eigen slaapkamer, de rest van de ruimtes wordt gedeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
In de Vrouwenopvang zijn drie units waar in totaal plek is voor 32 vrouwen en kinderen. De vrouwen hebben een eigen slaapkamer, de rest van de ruimtes wordt gedeeld. © Marc Bolsius

Thuis in elkaar geslagen, nu wonen Sara en Monique in de Vrouwenopvang

DEN BOSCH - Haar man wilde haar afslachten als een schaap. Het moment om met haar kinderen te vluchten. Nu wacht Monique op een eigen huis, samen met allemaal andere vrouwen. En dat is fijn, maar moeilijk tegelijk. Welkom in de vrouwenopvang, een snelkookpan van emoties.

  1. Tegenwind voor turbines in polder, voor Rosmalens Belang is 16 windmolens in gehele gemeente de max
    PREMIUM

    Tegenwind voor turbines in polder, voor Rosmalens Belang is 16 windmolens in gehele gemeente de max

    DEN BOSCH - De coalitiepartijen in de Bossche gemeenteraad hebben de komende twee weken nog wel wat te bespreken over een groot windmolenpark in de Rosmalense en Nulandse Polder. Waar D66 en GroenLinks geen enkele moeite hebben om in de polder maximaal 25 turbines te plaatsen, zijn VVD, CDA en Rosmalens Belang gereserveerder. Voor Rosmalens Belang is 16 molens in de gehele gemeente het maximum, dus niet alleen in de polder. ,,De wind is te gast‘’’, benadrukte Guido Smeets nog maar eens.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch