Hans van Tol zou met zijn Turbo Polyp een plaatsje kunnen krijgen op een parkeerterrein van de Brabanthallen. Normaal gesproken staat hij in de Bossche binnenstad.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans van Tol zou met zijn Turbo Polyp een plaatsje kunnen krijgen op een parkeerterrein van de Brabanthallen. Normaal gesproken staat hij in de Bossche binnenstad. © Roel van der Aa

Toch kermis in Den Bosch? Ruim 30 attracties gepland op parkeerterrein bij Brabanthallen: ‘Bijna alle seinen op groen’

DEN BOSCH - Toch vanaf 21 tot en met 31 augustus kermis in Den Bosch? Daar ziet het wel naar uit. Niet zoals gebruikelijk in de binnenstad. Maar bij de Brabanthallen. ,,Bijna alle seinen staan op groen’’, zegt André Vonk, directeur van Bureau de Kermisgids, die het evenement gaat organiseren als onderdeel van de Bossche Zomer.

  1.  Swapfiets met blauwe voorband breidt uit met elektrische fiets

    Swapfiets met blauwe voorband breidt uit met elektri­sche fiets

    DEN BOSCH - Fietsen met een blauwe voorband. Daarvan zie je er steeds meer in Den Bosch rijden. Volgens Swapfiets is de tijd nu rijp voor e-bikes waarvan de accu 145 kilometer vooruit kan. ,,We hadden een trage start in 2017. Maar vanaf de zomer 2018 is het veranderd en hebben we een sterke groei meegemaakt bij meerdere type fietsen die wij verhuren’’, zegt een woordvoerder van het bedrijf waarvan bijna 40 filialen zijn gevestigd in Nederland. Ook in België, Duitsland en Denemarken wordt deze service geboden.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch