Theaters, culturele centra en poppodia in de regio Den Bosch, Uden en Oss mogen de komende weken maximaal 250 bezoekers ontvangen.
Volledig scherm
PREMIUM
Theaters, culturele centra en poppodia in de regio Den Bosch, Uden en Oss mogen de komende weken maximaal 250 bezoekers ontvangen. © Van Assendelft

Tóch meer bezoekers in theaters, culturele centra en poppodia regio Den Bosch, 250 is de max

UPDATEDEN BOSCH -  Theaters, culturele centra en poppodia in de regio Den Bosch, Uden, Veghel en Oss mogen de komende weken maximaal 250 bezoekers ontvangen. Burgemeester Jack Mikkers van Den Bosch heeft als voorzitter van de Veiligheidsregio Brabant Noord dinsdagmorgen alsnog ontheffingen verleend. Hij komt daarmee terug op zijn beslissing om slechts 30 bezoekers toe te laten. 

 1. FC Den Bosch supporters op de bres voor de stad, overwegend rustige avond in Oost-Brabant
  PREMIUM
  video

  FC Den Bosch supporters op de bres voor de stad, overwegend rustige avond in Oost-Bra­bant

  DEN BOSCH - Ruim dertig supporters van FC Den Bosch staan dinsdagavond rond 19.00 uur op de uitkijk bij de Bartenbrug. Ze wachten daar eventuele relschoppers op die het centrum van Den Bosch mogelijk weer willen verbouwen. De fans van de FC zouden zich hebben verspreid. Er staan volgens de FC ook supporters bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis, het centrum van Rosmalen en in Empel/De Maaspoort. Na 21.00 bleek het eventuele relschoppers genoeg te hebben afgeschrikt. Het bleef rustig in de stad.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

 1. Schokkende bodycambeelden: dit ziet een fotograaf tijdens de rellen in Eindhoven
  Play

  Schokkende bodycam­beel­den: dit ziet een fotograaf tijdens de rellen in Eindhoven

 2. Rodin (23) was dakloos: 'Het is een misverstand dat we niet geholpen willen worden'
  Play

  Rodin (23) was dakloos: 'Het is een misver­stand dat we niet geholpen willen worden'