Het voorlopig ontwerp van de voorzijde van het Theater aan de Parade in Den Bosch.
Volledig scherm
PREMIUM
Het voorlopig ontwerp van de voorzijde van het Theater aan de Parade in Den Bosch. © NOAHH | Network Oriented Architecture

Tóch nieuw bestemmingsplan nodig voor Theater aan de Parade

DEN BOSCH - Voor het nieuwe Theater aan de Parade in Den Bosch wordt wel degelijk een nieuw bestemmingsplan gemaakt. Dat betekent dat de gemeenteraad hier uiteindelijk over moet oordelen en bezwaarmakers met juridische procedures voor uitstel van de plannen kan zorgen. Tot nu toe sprak verantwoordelijk wethouder Huib van Olden alleen maar over een wijziging van het bestaande bestemmingsplan. 

  1. Voorontwerp: Theater aan de Parade met zicht op de hemel
    PREMIUM

    Vooront­werp: Theater aan de Parade met zicht op de hemel

    DEN BOSCH - Een (buiten)podium in de gevel van het theater waar ook twee vrachtwagens voor het laden en lossen in rijden, een foyer met bijzondere planten op de tweede verdieping, een podium in de grote zaal zonder omlijsting én vooral overal veel daglicht. Het ontwerp voor het nieuwe Theater aan de Parade is verfijnd van een schets tot een voorlopig ontwerp. En nog steeds is de gemeente Den Bosch ervan overtuigd dat het bestemmingsplan niet aangepast hoeft te worden, zodat juridische procedures en dus vertraging in de plannen worden voorkomen. 

In samenwerking met indebuurt Den Bosch