Volledig scherm
De Peugeot die op 26 augustus voor een ravage zorgde op de Boschmeersingel. © Bart Meesters

Toedracht ravage bij Boschmeersingel nog niet bekend

DEN BOSCH  Het is niet duidelijk of de Bossche bestuurder (30) die op 26 augustus een ravage veroorzaakte op de Bossche Boschmeersingel wordt vervolgd. ,,Een paar dagen geleden is een dossier naar het Openbaar Ministerie gestuurd. De officier van justitie bepaalt wat er verder moet gebeuren’’, aldus een woordvoerder van de politie donderdag. Hij verder geen bijzonderheden van het dossier.  

Op de Boschmeersingel verloor de automobilist 's middags rond 15.30 uur de macht over het stuur. De Peugeot ramde enkele palen die werden gelanceerd en geparkeerde auto's  beschadigden. De Bosschenaar raakte licht gewond. 

Ruzie voor de botsing

De politie constateerde dat de man niet onder invloed was van alcohol en wilde weten waarom hij de macht over het stuur verloor. Dat onderzoek heeft niets opgeleverd. 

Een 39-jarige Bosschenaar werd aangehouden omdat hij te maken zou hebben gehad met een ruzie die aan de botsing vooraf zou zijn gegaan. Maar hij werd vrijwel  direct weer vrijgelaten omdat er onvoldoende grond was hem daarvoor aan te houden.

 1. ‘Wat sneu dat dit overblijft van het burgemeesterslek in Den Bosch’
  PREMIUM

  ‘Wat sneu dat dit overblijft van het burgemees­ter­slek in Den Bosch’

  DEN BOSCH - Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt de Bossche fractievoorzitter Sjef van Creij (Gewoon-geDREVEN) ervan in juli 2017 vertrouwelijke informatie rond de burgemeestersbenoeming te hebben ‘verstrekt of bevestigd’ aan gemeenteraadslid Will Hoeben (De Bossche Groenen). Al eerder werd bekend dat het OM Van Creij ervan verdenkt de naam van de nummer één van de vertrouwenscommissie te hebben ‘verstrekt of bevestigd’ aan toenmalig wethouder Jos van Son.
 2. Irritatie bij Werkwarenhuis over plannen met Kaaihal: ‘Inkomsten vallen straks voor een groot deel weg’
  PREMIUM

  Irritatie bij Werkwaren­huis over plannen met Kaaihal: ‘Inkomsten vallen straks voor een groot deel weg’

  Wo 16 okt. De plannen voor een nieuw te bouwen Kaaihal wekken veel irritatie op bij de uitbaters van het naastgelegen Werkwarenhuis op de Tramkade. In een ingezonden brief aan de gemeenteraad geven de initiatiefnemers van het Werkwarenhuis en Social Label dat met dat de komst van een nieuwe hal ‘de inkomsten van het Werkwarenhuis grotendeels wegvallen’. ,,Met alle gevolgen van dien.”

In samenwerking met indebuurt Den Bosch