Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Twee mannen beledigen BOA's en slaan zakcomputer uit de handen in Den Bosch

DEN BOSCH - Op de parkeerplaats voor de voetbalkantine op De Fuik in Den Bosch zijn zaterdag twee mannen, 48 en 51 jaar oud, aangehouden omdat zij Stadstoezichthouders lastig vielen. Ze beledigden de BOA's en sloegen hun zakcomputers uit hun handen. 

In de voetbalkantine was zaterdag een dartstoernooi gaande. Rond 18.00 uur kwamen de medewerkers van Stadstoezicht de geparkeerde voertuigen controleren. Daar werd door de aanwezigen bij de voetbalkantine heftig op gereageerd. Twee van hen werden erg grof tegen de controleurs en sloegen de apparatuur waarmee de boa’s werkten uit hun handen. 

Omdat de toezichthouders het werk zo onmogelijk werd gemaakt, werden de twee mannen aangehouden. Zij kunnen een proces-verbaal verwachten. 

  1. Maarten van der Weijden haalt bij Dommelbaarzen cheque op voor Foundation

    Maarten van der Weijden haalt bij Dommelbaar­zen cheque op voor Foundation

    VUGHT - Het contrast was groot, zondagochtend rond half acht bij het Feel Fit Center. De anders zo energieke Maarten van der Weijden had de slaap nog in z'n ogen, terwijl alles om hem heen één kolkende massa was. Het fenomeen uit Waspik was getuige van de hectische laatste kilometers die drie clubs bij elkaar zwommen tijdens een 12-uurs zwemmarathon. Een activiteit in het kader van het gouden jubileum van De Dommelbaarzen. De opbrengst van 5201 euro komt ten goede aan zijn Foundation die het geld weer doorgeeft aan KiKa.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch