Volledig scherm
PREMIUM
Vanwege een vechtpartij met twintig ouders werd kinderspeelparadijs KidsPlaza in Vught gisteren ontruimd en vroegtijdig gesloten. © Miranda van Houtum/BD

Twintig volwassenen keerden zich tegen één vrouw: ‘Triest dat ze zich zo hebben laten gaan in het bijzijn van kinderen’

VUGHT - Waar de ouders in het Vughtse kinderspeelparadijs zaterdag precies ruzie over kregen, is manager José Lambregts van KidsPlaza niet duidelijk. ,,Er is geen aangifte gedaan. Het is triest dat men zich zo heeft laten gaan in het bijzijn van de aanwezige kinderen”, zegt ze de ochtend na het vervelende incident.  

Zaterdag aan het einde van de middag gingen zo'n twintig volwassenen met elkaar op de vuist tijdens een kinderfeestje. ,,Een groep volwassenen keerde zich tegen één vrouw en dat mondde uit in een gevecht”, schetst de manager.  

  1. Supportersbus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie
    PREMIUM

    Supporters­bus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie

    DEN BOSCH/BREDA - ‘Een kansloze actie van de politie’ noemt de supportersclub van FC Den Bosch de fouillering van tientallen supporters vrijdagavond in het cellencomplex in Breda. Na een tip had de politie sterke vermoedens dat de harde kern van plan was ‘flink drugs te gaan gebruiken’ tijdens de wedstrijd. Een volle supportersbus op weg naar NAC Breda werd naar het politiebureau geleid, maar daar bleek dat niemand iets op zak had.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch