Doosje waarin de traktatie wordt verpakt.
Volledig scherm
Doosje waarin de traktatie wordt verpakt. © .

‘Uit je bol’ voor medewerkers in de zorg en café Lalalaa

DEN BOSCH - Een steuntje voor medewerkers in de zorg en het Bossche café Lalalaa. Onder het motto uit je bol voor de zorg is Marcel van Zwam, eigenaar van café Lalalaa en café de Cosmopoliet, gestart met een speciale actie waarbij de ondernemer samenwerkt met bakker Jan de Groot.

Voor 20 euro is een doosje te bestellen dat wordt bezorgd bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis, politie, brandweer of een ander adres. In het doosje zitten bloembollen en een waardebon van café Lalalaa voor 4 koffie met 4 Bossche Bollen. Klikken op een speciaal whatsapp icoontje is genoeg om te bestellen en vervolgens af te rekenen. ,,En wij zorgen dan voor de bezorging bij een instelling. Maar mensen kunnen het doosje met bloembollen en waardebon ook bij zichzelf laten bezorgen’’, aldus Van Zwam.

  1. Groepje Orthenaren bij het spoor fel gekant tegen aanleg tunnel, gang naar de rechter dreigt

    Groepje Orthenaren bij het spoor fel gekant tegen aanleg tunnel, gang naar de rechter dreigt

    DEN BOSCH- Zwaar teleurgesteld en geen enkel argument deugt. Een groepje van zes Orthenaren verenigd in het Petit comité Orthen legt zich niet neer bij de afsluiting van de omstreden spoorovergang in hun buurt. De zes dreigen met een rechtsgang als de Bossche gemeenteraad op 9 juni kiest voor de aanleg van een tunnel voor fietsers en voetgangers en het definitief sluiten van de overgang. Dat heeft het comité de gemeenteraad laten weten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch