Tijdens invallen bij verdachten die werden opgepakt voor groepsverkrachting werden ook auto's in beslag genomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Tijdens invallen bij verdachten die werden opgepakt voor groepsverkrachting werden ook auto's in beslag genomen. © Meesters Multi Media / Bart Meesters

Verdachte (19) van groepsverkrachting: ‘Ik wil uit die verschrikkelijke bajes’

DEN BOSCH - Angst voor besmetting met het coronavirus maakt het voor de verdachten ‘extra zwaar’ om opgesloten te zijn voor groepsverkrachting die werd gemeld door drie Bossche minderjarige meisjes (15 en 15 en 16). ,,Ik wil uit die verschrikkelijke bajes. Ik wil mijn leven op te pikken’’, zei de Bossche Marco H. (19) maandag tijdens een rechtszitting waarbij hij terecht stond. 

Marco H. wordt ervan verdacht vorig jaar op 22 april in Den Bosch een minderjarig gedrogeerd meisje te hebben verkracht. Volgens het Openbaar Ministerie was zij dezelfde dag ook het slachtoffer van Bosschenaar Jordi van E. (19), Haidar A. (24), zonder vaste woon- of verblijfplaats, Rosmalenaar Faycal J. (19) en Bosschenaar Boy M. (18).

  1. Al na drie dagen zagen JBZ-collega’s dat de nepverpleegkundige ‘niet pluis’ was
    video

    Al na drie dagen zagen JBZ-collega’s dat de nepver­pleeg­kun­di­ge ‘niet pluis’ was

    DEN BOSCH - In de dagen dat ziekenhuizen vanwege de golf aan coronapatiënten naarstig op zoek waren naar zorgpersoneel is bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch een nepverpleegkundige naar binnen geglipt. Deze 24-jarige Bosschenaar heeft er uiteindelijk dertien dagen gewerkt en in die tijd heeft hij 25 tot 30 patiëntendossiers ingezien. ,,We zijn geschokt door het bedrog”, reageert het JBZ.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch