Volledig scherm
stockbd Gevangenis. © Thinkstock

Verdachte meldt zich voor uitdelen karatetrap tijdens carnaval in Den Bosch

DEN  BOSCH - Een man heeft zich gemeld bij het politiebureau in Den Bosch voor het uitdelen van een karatetrap tijdens carnaval. Dat laat de politie donderdag via Facebook weten.

Hij deelde  op 5 maart rond 2.00 uur 's nachts een karatetrap uit aan een vrouw die daardoor van haar fiets viel. Dat gebeurde op de Sint Josephstraat, vlakbij het centrum, ter hoogte van café De Unie. De dader liet het slachtoffer achter op de grond.

De vrouw bleef destijds achter op de grond en werd door omstanders geholpen. De politie startte vervolgens een onderzoek om de dader op te sporen. 

  1. Burgemeesterslek: ‘Warrig politiek steekspel’ en ‘zaak die volledig is ontploft’
    PREMIUM

    Burgemees­ter­slek: ‘Warrig politiek steekspel’ en ‘zaak die volledig is ontploft’

    DEN BOSCH - Is het Bossche burgemeesterslek boven water? Voor het Openbaar Ministerie (OM) wel. Daarom hoorden ex-wethouder Jos van Son en gemeenteraadslid Sjef van Creij maandag tijdens een rechtszaak elk een boete van duizend euro tegen zich eisen. Rob van Huijgevoort, advocaat van Van Creij, sprak over ‘een warrig politiek steekspel’. Esther Vroegh, advocaat van Van Son, had het over een zaak die ‘volledig is ontploft’.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch