Volledig scherm
PREMIUM
De carpoolparkeerplaats aan de Haldersebaan in Vught na de steekpartij op oudejaarsdag 2018. © Meesters Multi Media/Bart Meesters

Verdachte over steekpartij Vught: ‘Hij zei au en pas later zag ik dat hij bloedde’

DEN BOSCH - Heeft een Vughtenaar (23) zichzelf op afgelopen oudejaarsdag op een carpoolplaats levensgevaarlijk verwond met twee messen? Of is dat gedaan door de Belgische Christel J. (52)? Daar ging het dinsdag over tijdens een rechtszaak waarbij tegen de vrouw vijf jaar celstraf werd geëist wegens poging tot doodslag.

Op de Haldersebaan in Vught zien automobilisten ’s middags dat de man hevig bloedend op hen afloopt. Hij vraagt of zij het kenteken willen noteren van een auto waarmee een vrouw wegrijdt. ,,Zij heeft mij gestoken’’, zegt de man die gewond is aan zijn kin en in zijn zij. Na een week met een klaplong in het ziekenhuis te hebben gelegen, mag hij naar huis.

  1. Kritiek van inspectie op gemeente Den Bosch en Herlaarhof na zelfdoding
    PREMIUM

    Kritiek van inspectie op gemeente Den Bosch en expertise­cen­trum Herlaarhof na zelfdoding

    DEN BOSCH - Naar aanleiding van zelfdoding midden november vorig jaar door een jonge inwoonster van Den Bosch is de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) uiterst kritisch over de rol van de gemeente Den Bosch. Dat geldt ook voor Herlaarhof, het in Vught gevestigde expertisecentrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie waar zij vanaf oktober 2017 werd behandeld in een open of gesloten groep.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch