Ondanks noodverordening weer autobrand in onrustige Graafsewijk Den Bosch, politie bekogeld met vuurwerk tijdens jaarwisseling.
Foto Bart Meesters
Volledig scherm
Ondanks noodverordening weer autobrand in onrustige Graafsewijk Den Bosch, politie bekogeld met vuurwerk tijdens jaarwisseling. Foto Bart Meesters © Foto Bart Meesters

Verdachten nieuwjaarsrellen Den Bosch herkenbaar in beeld bij Bureau Brabant

DEN BOSCH - De politie zal op 15 maart de personen die deelnamen aan de ongeregeldheden tijdens de jaarwisseling in Den Bosch herkenbaar in beeld brengen in Bureau Brabant. Om dit te voorkomen, krijgen de verdachten nog tot 8 maart om zich op het bureau te melden.

 1. Den Bosch wint alles-of-niets-wedstrijd bij Rotterdam en blijft in race om play-offs

  Den Bosch wint al­les-of-niets-wed­strijd bij Rotterdam en blijft in race om play-offs

  De hockeyers van Den Bosch hebben vrijdagavond een geweldige slag geslagen in de strijd om de play-offtickets. De alles-of-niets-wedstrijd bij Rotterdam, de huidige nummer drie van de hoofdklasse, werd met 0-3 gewonnen door de ploeg van Eric Verboom. Door het verlies van HGC (3-2 tegen Amsterdam) klimt Den Bosch naar een gedeelde vierde plaats. Daar moet het nog wel Pinoké voor zich dulden, dat een beter doelsaldo heeft. Er resteren nu nog drie wedstrijden voor Den Bosch, tegen de onderste drie ploegen: Almere, Tilburg en Hurley.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

 1. Brabants WO II-museum mag haar deuren niet openen
  Play

  Brabants WO II-museum mag haar deuren niet openen

 2. Vliegen erg populair tijdens corona: 'Nu hebben ze daar centen en tijd voor'
  Play

  Vliegen erg populair tijdens corona: 'Nu hebben ze daar centen en tijd voor'