Jules Odekerken.
Volledig scherm
PREMIUM
Jules Odekerken. © Familie Jules Odekerken

Verminkt gedumpt op vuilnisbelt in Thailand: wie was de vermoorde Vughtenaar Jules Odekerken (46)?

PROFIELVUGHT/PATTAYA - Jules Odekerken (46) uit Vught werd op 17 november 2003 vermoord in Thailand waar hij woonde met zijn gezin. Afgelopen dinsdagavond werd zijn moordenaar opgepakt. Maar wie was Jules Odekerken en waar ging het voor hem helemaal mis?

Odekerken wordt op 20 april 1957 geboren in Den Bosch en hij groeit op in Vught. Daar gaat hij naar het Maurick College waar hij zijn VWO-diploma haalt om vervolgens in Eindhoven bedrijfskunde te gaan studeren. Na zijn studie richt hij met twee studievrienden het bedrijf computer- en softwarebedrijf Uninfo op. Hij is een man met veel hobby's. Zo staat hij regelmatig op de piste, maar hij houdt ook van klimmen, paardrijden, golfen en uitgaan met vrienden.

  1. Niet 'hakken' maar meestuiteren op de bank tijdens Hardcore Therapy

    Niet 'hakken' maar meestuite­ren op de bank tijdens Hardcore Therapy

    DEN BOSCH - Vanwege de coronacrisis heeft organisator Art of Dance de 25ste editie van de Masters of Hardcore, die aanvankelijk voor zondagnacht in de Brabanthallen stond gepland, (voorlopig) verschoven naar zaterdag 5 september. Om de vele duizenden hardcorefans een hart onder de riem te steken, vond ter plekke wel de Hardcore Therapy Livestream plaats. Uiteraard zonder publiek, maar mét vijf toonaangevende artiesten die allen in hun uppie uit hun plaat gingen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch