De hoofdentree van het Van Maerlant, te bereiken via de Onderwijsboulevard.
Volledig scherm
De hoofdentree van het Van Maerlant, te bereiken via de Onderwijsboulevard. © Architecten aan de Maas

Verstopte schoolgevel Van Maerlant in héél veel groen achter station Den Bosch

DEN BOSCH - Wat doe je als je bij de nieuwbouw van een school héél veel ruimte op het terrein over houdt? Bij het Van Maerlant aan de Onderwijsboulevard in Den Bosch weten ze daar wel raad mee: heel veel meer groen én zelfs vier kleine bossen (tiny forest). En aan het gebouw zelf? De architect moet vooral nog even naar de hoofdentree kijken, want die ligt nu min of meer verstopt.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

  1. Schoorsteenbrand slaat uit naar het dak, veel schade aan huis in Waspik
    Play

    Schoor­steen­brand slaat uit naar het dak, veel schade aan huis in Waspik

  2. Horeca dicht, dus Chris heeft 15.000 kilo aan pompoenen over
    Play

    Horeca dicht, dus Chris heeft 15.000 kilo aan pompoenen over