Volledig scherm
Titanic de Musical, door het Brabants Muziek-Theater. © Brabants Muziek-Theater

Vijf nominaties voor Brabants Muziek-Theater uit Schijndel op Amateur Musical Awards 2017

SCHIJNDEL - De nominaties voor de Amateur Musical Awards 2017 zijn woensdagmiddag 6 september bekend gemaakt. Iedere amateurvereniging maakt kans op deze felbegeerde prijzen.

Het Brabants Muziek-Theater uit Schijndel is met vijf nominaties dit jaar de organisatie met het meeste aantal nominaties. Met hun versie van Titanic de Musical stond het Muziek-Theater voor acht awards op de longlist.

Het Brabantse gezelschap is onder anderen genomineerd voor de categorieën Beste Musical Drama en Beste Vormgeving.

Mieke van Nistelrooij is met haar vertolking van Alice Bean genomineerd voor Beste Vrouwelijke Bijrol Comedy. Roy Verhoeven is als Frederic Barret genomineerd voor Beste Mannelijke Hoofdrol Drama. Annemarie Paulusse is genomineerd voor Beste Vrouwelijke Bijrol Drama.

Van Jeugd Musical Groep 2-Stage uit Rosmalen is Jurrian Marx genomineerd voor Beste Mannelijke Hoofdrol Comedy. 

Voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol Comedy is Babette Pasman van de Tilburgse musicalgroep Onstage genomineerd. Onstage is ook genomineerd voor Beste Ensemble en Beste Vormgeving.

Op maandag 20 november 2017 worden de winnaars bekend gemaakt.

  1. Initiatiefnemer gestaakte automeeting Den Bosch vindt besluit politie onredelijk: ‘Volgende maand hopelijk wel vergunning’

    Initiatief­ne­mer gestaakte automee­ting Den Bosch vindt besluit politie onredelijk: ‘Volgende maand hopelijk wel vergunning’

    DEN BOSCH - ,,Ik had dan geen vergunning, maar wij deden niks verkeerd.” Initiatiefnemer Virgill van der Burgt van de gestaakte automeeting in Den Bosch noemt de vroegtijdige beëindiging door de politie van zaterdagavond ‘onredelijk’. Na een ongeluk in Son tijdens een automeeting daar, voegde deze groep van honderden autoliefhebbers zich bij de meeting in Den Bosch, waarop de politie besloot het stop te zetten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch