Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Peter Sanders van Paaspop. © Robèrt van Lith/BD

VNO-NCW Den Bosch met business event naar Paaspop

DEN BOSCH/SCHIJNDEL - De werkgeversorganisatie VNO-NCW Den Bosch gaat met alle aangesloten bedrijfsverenigingen in Den Bosch een Business Event houden bij Paaspop in Schijndel. Zo moeten vooral ondernemende MKB-’ers uit Den Bosch elkaar beter leren kennen, maar ook de band met hun jongere werknemers aanhalen.

Paaspop in Schijndel en VNO-NCW Den Bosch slaan de handen ineen om voor Bossche werkgevers en werknemers een Business Event te houden op witte donderdag 18 april op het Paaspop-terrein in Schijndel. Peter Sanders van Paaspop biedt VNO-NCW die dag een kijkje achter de schermen. ,,Een soort van Paaspop backstage. We gaan niet te veel rondsjouwen met de gasten. Maar zo kunnen ze een deel van ons ‘bedrijf’ bekijken. In de kleinere area’s zijn ‘s avonds optredens en vooraf korte presentaties voor ondernemers met eten en drinken.”

 1. Automobilist bij rechter voor doorrijden na ongeluk: ‘Het was een reactie’

  Automobi­list bij rechter voor doorrijden na ongeluk: ‘Het was een reactie’

  DEN BOSCH - In en rond het Bossche station zijn tientallen beveiligingscamera’s geïnstalleerd. Een van die camera’s filmde op 25 juni een ongeluk op de rotonde voor het station. Een auto botste tegen een fietsster die voorrang had. Zij vloog enkele meters door de lucht en belande op het asfalt. De automobilist reed door. De 20-jarige Bosschenaar werd aangehouden dankzij het opgenomen kenteken. Hij stond deze week terecht bij politierechter H. Slaar.
 2. ‘Wat sneu dat dit overblijft van het burgemeesterslek in Den Bosch’
  PREMIUM

  ‘Wat sneu dat dit overblijft van het burgemees­ter­slek in Den Bosch’

  DEN BOSCH - Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt de Bossche fractievoorzitter Sjef van Creij (Gewoon-geDREVEN) ervan in juli 2017 vertrouwelijke informatie rond de burgemeestersbenoeming te hebben ‘verstrekt of bevestigd’ aan gemeenteraadslid Will Hoeben (De Bossche Groenen). Al eerder werd bekend dat het OM Van Creij ervan verdenkt de naam van de nummer één van de vertrouwenscommissie te hebben ‘verstrekt of bevestigd’ aan toenmalig wethouder Jos van Son.
 3. Dial Q Filmquiz in De Verkadefabriek: 'Je hebt al snel een punt’

  Dial Q Filmquiz in De Verkadefa­briek: 'Je hebt al snel een punt’

  DEN BOSCH - Zin om ruim twee uur de kennis van films te testen? Dat kan op 25 oktober in de Bossche Verkadefabriek tijdens de Dial Q Filmquiz. Het is een knipoog naar het tv-programma ‘Voor een briefkaart op de eerste rang’. Daarin liet presentator Bob Bouma (‘Lieve dames, beste heren’) twee kandidaten reageren op fragmenten uit oude en actuele speelfilms. ,,Maar de Dial Q Filmquiz is eerder een interactief filmprogramma dan een eenzijdig vragenvuur’’, zegt Paul Luiken.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch