Voertuig uitgebrand in Den Bosch, brandstichting niet uitgesloten

VideoDEN BOSCH - Een bedrijfsbus is in de nacht van donderdag op vrijdag in vlammen opgegaan aan de Arnhemstraat in Den Bosch.

Rond half drie schrokken buurtbewoners wakker van harde knallen. Toen ze gingen kijken wat er gaande was, ontdekten zij dat er een voertuig in brand stond. De hulpdiensten werden gewaarschuwd.

De brandweer kwam ter plaatse en wist de brand snel te blussen, maar kon niet voorkomen dat het voertuig compleet verwoest werd. Een voertuig dat dichtbij de bedrijfsbus geparkeerd stond, heeft ook schade opgelopen.

Wat de oorzaak van de brand is, is niet bekend. Brandstichting wordt in ieder geval niet uitgesloten. De politie onderzoekt de zaak.

Volledig scherm
Autobrand aan de Arhnemstraat in Den Bosch. © Bart Meesters
  1. Uniek kijkje op de steigers: historische vondsten bij de buren van Jeroen Bosch
    PREMIUM

    Uniek kijkje op de steigers: histori­sche vondsten bij de buren van Jeroen Bosch

    DEN BOSCH - Natuurlijk zat niemand te wachten op het instorten van het Pearle-pand op de Markt in Den Bosch. Maar voor bouwhistoricus Ronald Glaudemans en zijn collega’s was het een buitenkans om langdurig archeologisch speurwerk te verrichten. Want het pand stond naast de Kleine Winst waar Jeroen Bosch heeft gewoond en zou hebben geschilderd. Maandag kregen genodigden een uniek kijkje achter de steigerschermen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch