Volledig scherm
PREMIUM
Voetbalvrienden uit Vught, Haaren en Helvoirt streden zaterdag om de Van Helvoort Cup. © Robèrt van Lith/BD

Voetbalvrienden vinden elkaar nu óp veld in Vught

VUGHT - Ze fietsten vaak samen naar het Maurick College in Vught, voetbalvrienden uit Vught, Haaren en Helvoirt. Zaterdag troffen zij elkaar tijdens een toernooi in Vught. 

Veel voetballers van Zwaluw VFC uit Vught, VV Helvoirt en Nemelaer uit Haaren kennen elkaar van de middelbare school, de kroeg, feestjes, de tennisbaan of het voetbalveld. Maar ze treffen elkaar zelden tot nooit in competitieverband op het veld. Daar moest maar eens verandering in komen, vonden de voetbalvrienden van de drie regioclubs. En dus stond afgelopen zaterdagavond het eerste toernooi om de Van Helvoort Fairplay Cup op het programma. 

  1. Lang wachten bij de pont vanwege afsluiting van A2 richting Utrecht
    PREMIUM

    Lang wachten bij de pont vanwege afsluiting van A2 richting Utrecht

    BRAKEL - De werkzaamheden aan de A2 tussen knooppunt Empel en Waardenburg zijn dit weekeinde volgens woordvoerder Maurice van de Graef van Rijkswaterstaat ‘vlot en soepel verlopen’. De verkeersader richting Utrecht ging zondagavond rond 22.00 uur al open voor het verkeer. De planning was maandagochtend 5.00 uur. Rijkswaterstaat heeft dit weekeinde ter hoogte van Zaltbommel onder meer zo’n drie kilometer asfalt vernieuwd.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch