De gemeentewerf (links) ligt naast de milieustraat, die wel open blijft.
Volledig scherm
De gemeentewerf (links) ligt naast de milieustraat, die wel open blijft. © Paul Roovers/BD

Vraagtekens gewoon ge-DREVEN bij sluiten wijkbeheer Kruisstraat

KRUISSTRAAT - Sjef van Creij van gewoon ge-DREVEN vraagt zich af of het sluiten van het wijkbeheer Kruisstraat de gemeente Den Bosch geen geld kost. De Rosmalenaar gelooft niet dat dit met gesloten beurs kan gebeuren, omdat er sowieso al meer dan 600.000 euro wordt gevraagd om andere onderkomens op te knappen. 

 1. Groot windmolenpark in polder tóch mogelijk door Rosmalens Belang
  PREMIUM

  Groot windmolen­park in polder tóch mogelijk door Rosmalens Belang

  DEN BOSCH - Een grootschalig windmolenpark in de Rosmalense en Nulandse polder was twee weken geleden nog geen appeltje eitje omdat Rosmalens Belang grote woorden gebruikte: onacceptabel. Gisteravond tijdens de raadsvergadering kwam de ommezwaai bij de lokale partij waardoor een grootschalig windmolenpark tóch mogelijk is. ,,Wij weten niet wat grootschalig is, dat moet de komende tijd duidelijk worden’’, verdedigde Guido Smeets de opmerkelijke draai.
 2. Horeca-baas Jan van Son verwacht ‘leuke omzet’ op de Parade: ’Het is vooral fijn om gasten terug te zien’

  Horeca-baas Jan van Son verwacht ‘leuke omzet’ op de Parade: ’Het is vooral fijn om gasten terug te zien’

  DEN BOSCH - De Grand Prix Formule I bekijken op een video scherm. Bingo-spelen. Of een potje toepen. Het kan deze week op het vergrote en overdekte terras op de Bossche Parade. Jan van Son (62), eigenaar van de Bossche nachtzaken Ushiwawa en de Carrousel, mag sinds zaterdag tot en met zondag gebruik maken van 180 stoelen op de Parade zijn gezet mede dankzij Bourgondisch 's-Hertogenbosch en collega's van de Parade.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch