Volledig scherm
PREMIUM
In de einduitspraak verwerpt de Raad woensdag dat verhaal en stelt dat de gemeente Den Bosch haar terecht een afvalboete van 150 euro heeft opgelegd. © Ad de Koning/ED

Vrouw uit Den Bosch kan Raad van State niet overtuigen met ‘papierafvaltruc’ en dus moet ze boete betalen

DEN HAAG/DEN BOSCH - De Raad van State vindt het onaannemelijk dat iemand papierafval van een inwoonster van Den Bosch uit een afvalbak aan de Sint-Janssingel heeft gepeuterd en vervangen door eigen oud papier.

Dat beweerde de vrouw eerder tijdens een rechtszaak. In de einduitspraak verwerpt de Raad woensdag dat verhaal en stelt dat de gemeente Den Bosch haar terecht een afvalboete van 150 euro heeft opgelegd. 

  1. Supportersbus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie
    PREMIUM

    Supporters­bus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie

    DEN BOSCH/BREDA - ‘Een kansloze actie van de politie’ noemt de supportersclub van FC Den Bosch de fouillering van tientallen supporters vrijdagavond in het cellencomplex in Breda. Na een tip had de politie sterke vermoedens dat de harde kern van plan was ‘flink drugs te gaan gebruiken’ tijdens de wedstrijd. Een volle supportersbus op weg naar NAC Breda werd naar het politiebureau geleid, maar daar bleek dat niemand iets op zak had.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch