Volledig scherm
PREMIUM
In de einduitspraak verwerpt de Raad woensdag dat verhaal en stelt dat de gemeente Den Bosch haar terecht een afvalboete van 150 euro heeft opgelegd. © Ad de Koning/ED

Vrouw uit Den Bosch kan Raad van State niet overtuigen met ‘papierafvaltruc’ en dus moet ze boete betalen

DEN HAAG/DEN BOSCH - De Raad van State vindt het onaannemelijk dat iemand papierafval van een inwoonster van Den Bosch uit een afvalbak aan de Sint-Janssingel heeft gepeuterd en vervangen door eigen oud papier.

Dat beweerde de vrouw eerder tijdens een rechtszaak. In de einduitspraak verwerpt de Raad woensdag dat verhaal en stelt dat de gemeente Den Bosch haar terecht een afvalboete van 150 euro heeft opgelegd. 

  1. Fort Isabella Vught bruist: ‘Mét respect voor de kwetsbare natuur’
    PREMIUM

    Fort Isabella Vught bruist: ‘Mét respect voor de kwetsbare natuur’

    VUGHT - Het begon met kleinschalige streekmarkten en enkele honderden belangstellenden. Afgelopen weekend genoten zo’n twee en een half duizend bezoekers van het Hoge Bomen Festival op Fort Isabella in Vught. Het voormalige kazerneterrein ontpopt zich niet alleen als een bijzondere plek om te wonen en te werken maar brengt ook steeds meer vertier. Mét respect voor de kwetsbare natuur, volgens de Isabella Groep. De Vughtse natuurvereniging NMV is ‘waakzaam’.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch