Volledig scherm
Ongeval Den Bosch © Bart Meesters / Meesters Multi Media

Vrouw zwaargewond bij aanrijding met scheurende crossmotor in woonwijk Den Bosch, bestuurder op de vlucht

DEN BOSCH - Een vrouw is maandagavond rond 18.10 uur zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een crossmotor op de Churchilllaan in Den Bosch. De bestuurder van de motor is er na de aanrijding vandoor gegaan.

Verschillende hulpdiensten kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

Volgens de politie scheurden twee motoren door de straat in Den Bosch-West, waar de vrouw liep. Zij werd hard geraakt door de crossmotor, waarbij ook de bestuurder van zijn motor viel. Hij is vermoedelijk op de andere motor ervandoor gegaan. De vrouw werd zwaargewond achterlaten. 

Omstanders zeggen gezien te hebben dat twee kleine kinderen de motoren nog maar net konden ontwijken. Een andere getuige zegt dat de kinderen op de stoep stonden. De politie zoekt naar beide bestuurders. De straat werd afgezet voor onderzoek.

De motoren hadden geen kentekenbewijs. 

Spullen ophalen

Een nog onbekend persoon is daarna teruggekomen om een tas en petje van de gevluchte bestuurder van de grond te pakken. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Kardinaal de Jongsingel. Buurtbewoners zeggen dat er al lange tijd vaak veel te hard gereden wordt door de wijk. Het gaat niet alleen om motoren, maar ook om auto's en scooters. ,,Hoe hard ze rijden? Ze vliegen!” 

Volledig scherm
De politie doet onderzoek op de plaats waar de vrouw in Den Bosch werd aangereden door een crossmotor. © Bart Meesters / Meesters Multi Media
Volledig scherm
Vrouw zwaargewond bij aanrijding met crossmotor in Den Bosch © Bart Meesters / Meesters Multi Media
Volledig scherm
Ongeval Den Bosch © Bart Meesters / Meesters Multi Media

In samenwerking met indebuurt Den Bosch