Volledig scherm
De IJzeren Man in Vught gaat over in andere handen. © Jan Zandee

Vughtenaar neemt IJzeren Man over van Haarens echtpaar

UPDATEVUGHT - De Vughtse projectontwikkelaar Bas van de Ven van StuWorld neemt per 1 januari 2019 strandbad- en paviljoen De IJzeren Man over van het Haarense ondernemersechtpaar Henric en Annemieke Vermeer. 

Rob van de Velde, oud-eigenaar van het Raadhuis in Uden en keukenmanager bij ’t Zusje, neemt als ervaren horecamanager de horeca onder zijn hoede. 

Volgens Van de Ven verandert er door de overname weinig en borduurt het nieuwe bestuur voort op de ontwikkelingen aan de IJzeren Man. ,,Ik ben zeer enthousiast over de mooie locatie en kijk ernaar uit om deze trend voort te zetten en de horeca, outdoor en strandbad een boost te geven”, de Vughtse ondernemer. 

Henric en Annemieke Vermeer namen in oktober 2013  de IJzeren Man over van de gemeente Vught en bliezen het enigszins verpauperde complex nieuw leven in.  

Topseizoen

Het achterstallige onderhoud werd weggewerkt, er kwam een nieuwe ligweide bij voor de jeugd een pannakooi, een beachvolleybalveld en watertrampolines. Een boomkronenpad stond nog hoog op hun wensenlijstje. Een pad waarbij een ieder tussen de boomtoppen kan wandelen en vanaf een uitkijktoren kan genieten van verre zichten op de Sint-Janskathedraal in Den Bosch. 

Afgelopen zomer was een topseizoen voor de IJzeren Man. Voor in het eerst in jaren werd het gewenste aantal van 50.000 gasten en zelfs meer behaald.  

In samenwerking met indebuurt Den Bosch