Krav Maga instructeur en ex-marinier Ton van Leusden.
Volledig scherm
Krav Maga instructeur en ex-marinier Ton van Leusden. © Sandra Peerenboom

Vughtenaar treedt toe tot wereldelite Krav Maga

VUGHT - Ton van Leusden uit Vught behoort sinds kort tot de happy few op het gebied van Krav Maga. Hij behaalde in Israël het Expert Level 4, een van de zwaarste examens in zelfverdedigingstechnieken ter wereld.

Onder het toeziend oog van Master Gabi Noah rondde Van Leusden zijn skills, doceren, onderbouwen van instructie, techniek en de sparring sessies met succes af.  

Van Leusden beoefent de zelfverdedigingstechniek al veertien jaar en runt zijn eigen opleidings- en trainingscentrum Krav Maga Brabant in Vught. 

In zijn jaren als marinier instrueerde de Vughtenaar op de poolcirkel onder extreme omstandigheden. Momenteel behoort hij tot de Europese top van het Israëlische zelfverdedigingssysteem en is één van de weinige instructeurs met alle specialisaties in Krav Maga. 

  1. Woontorens van zeventig meter hoog rond waterplein met nieuwe lage Diezebrug in Bossche Stadsdelta
    PREMIUM

    Woontorens van zeventig meter hoog rond waterplein met nieuwe lage Diezebrug in Bossche Stadsdelta

    DEN BOSCH - Nu een nietszeggend stukje Dieze in een redelijk troosteloze omgeving. Daar gaat verandering in komen. Een waterplein met een nieuwe lage Diezebrug moet de blikvanger van de Stadsdelta aan de Dieze in Den Bosch worden. Met daaromheen op de Kop van het Zand en Orthenpoort-Zuid torenflats van zeventig meter hoog en in totaal 1300 woningen. De Tramkade blijft voor een deel de speeltuin voor creatievelingen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch