Volledig scherm
PREMIUM
In de grote zaal van Theater aan de Parade is een tribune gebouwd. Maar het zicht is er niet best, vandaar dat het publiek ook op het balkon mag. Foto Roel van der Aa © Roel van der Aa

Waarom er een tribune staat in de zaal van Theater aan de Parade

DEN BOSCH - Het blijft een raar gezicht. In de grote zaal van Theater aan de Parade heeft theaterfestival Boulevard een tribune gebouwd. Of de Boulevard soms geld te veel had, kreeg Viktorien van Hulst, directeur van de Boulevard, al te horen. Want waarom bouw je een tribune in een volledig geoutilleerde theaterzaal?

Bovendien, zo bleek al bij de eerste voorstellingen van De Living van NT Gent en #minaret van Omar Rajeh: niet iedereen heeft op de tribune goed zicht op het podium. Na klachten van bezoekers waren er bij de tweede voorstelling dinsdagavond van #minaret verschillende rijen stoelen niet toegankelijk. Bezoekers konden wel weer plaats nemen op de eerste rijen van het balkon van de theaterzaal. ,,Daar heb je wel goed zicht op het podium”, zegt Van Hulst.

  1. Supportersbus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie
    PREMIUM

    Supporters­bus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie

    DEN BOSCH/BREDA - ‘Een kansloze actie van de politie’ noemt de supportersclub van FC Den Bosch de fouillering van tientallen supporters vrijdagavond in het cellencomplex in Breda. Na een tip had de politie sterke vermoedens dat de harde kern van plan was ‘flink drugs te gaan gebruiken’ tijdens de wedstrijd. Een volle supportersbus op weg naar NAC Breda werd naar het politiebureau geleid, maar daar bleek dat niemand iets op zak had.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch