Volledig scherm
Het gebouw waar Willem Twee Poppodium is gevestigd, staat in de steigers. © Marc Bolsius

Waarom gebouw Willem Twee Poppodium wekenlang in de steigers staat

DEN BOSCH - Steigers omringen sinds kort het gebouw aan de Bossche Boschdijkstraat waar Willem Twee Poppodium is gevestigd. De kozijnen van de voormalige sigarenfabriek van Willem II en daarvoor Goulmy & Baar zijn toe aan een flinke opknapbeurt.

 ,,Na het schuren wordt geverfd in de huidige kleur’’, zegt een woordvoerder van Willem Twee Poppodium. Hij verwacht dat het zo’n tien weken duurt voordat het karwei is geklaard. Het werk wordt gedaan achter steigerdoeken met daarop het logo van Willem Twee Poppodium dat is ontstaan door een fusie tussen Muziekcentrum de Toonzaal, W2 Poppodium en kunstencluster Willem II Fabriek.

  1. PSV biedt ruim 7 miljoen euro op linksback Patrick van Aanholt uit Den Bosch

    PSV biedt ruim 7 miljoen euro op linksback Patrick van Aanholt uit Den Bosch

    PSV schakelt na de bijna afgeronde transfer van Steven Bergwijn snel door en heeft een bod van ruim 7 miljoen euro gedaan op Patrick van Aanholt (29). De linksback uit Den Bosch is topkandidaat om de Eindhovense club per direct te versterken, al houdt PSV ook de lijn naar Ricardo Rodríguez nog altijd open. Van Aanholt wil heel graag terug naar PSV en hoopt dat zijn huidige club Crystal Palace en de Eindhovenaren tot een vergelijk komen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch