Deelnemers aan de Vestingwandeling liepen vorig jaar langs de Dommel. Dat is dit jaar het geval tijdens Walk & Dance to Fight Cancer.
Volledig scherm
Deelnemers aan de Vestingwandeling liepen vorig jaar langs de Dommel. Dat is dit jaar het geval tijdens Walk & Dance to Fight Cancer. © Olaf Smit

Wandelen en dansen in Den Bosch: Walk & Dance to Fight Cancer is nieuw evenement

DEN BOSCH - Walk & Dance to Fight Cancer is een nieuw evenement dat op 6 juni in Den Bosch wordt gehouden. Het gaat om een wandeltocht van 25 kilometer in en rond Den Bosch. 

Fight Cancer en vanHaren steunen dit evenement en maken gebruik van de route die vorig jaar in de aanloop naar de Vestingloop werd gewandeld door deelnemers aan de Vestingwandeling. Het nieuwe evenement vervangt de Vestingwandeling.

‘Dansend het leven vieren’

,,Een feest met muziek en dans voor de deelnemers tijdens de wandeling. Maar ook swingend, samen met de supporters, op de prachtige Parade. We gaan gezamenlijk dansend het leven vieren’’, aldus een woordvoerder van Artishock events & marketing dat het evenement organiseert. 

Volgens de woordvoerder moeten langs de route orkestjes en dansclubjes wandelaars zien te verleiden om de wandeling te onderbreken voor een dansje. Op de Parade moeten DJ's daarvoor zorgen. 

Met Walk&Dance to Fight Cancer, een coproductie met de Bossche Avondvierdaagse organisatie, zetten vanHaren en Fight Cancer zich met alle donerende deelnemers in voor meer onderzoek naar kanker. 

Inschrijven kan voor  25,- euro per persoon via walkanddance.nl/db

  1. Nepverpleegkundige had na ontslag bij JBZ meteen alweer sollicitatie lopen
    PREMIUM

    Nepver­pleeg­kun­di­ge had na ontslag bij JBZ meteen alweer sollicita­tie lopen

    DEN BOSCH - Kort nadat de Bossche nepverpleegkundige begin april bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis was ontslagen, had hij alweer een sollicitatieprocedure lopen bij een welzijnsinstelling. Naar nu blijkt deed het JBZ pas op 14 mei - dat was zo’n zes weken na zijn ontslag - bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg een ‘melding van disfunctioneren’. Dat had volgens de regels binnen drie dagen moeten gebeuren.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch