Weg naar boerentoekomst begint in de bovenkamer volgens minister Schouten in Den Bosch

VideoDEN BOSCH - ‘Leer nadenken over jezelf en weet waar jouw passie ligt’. Duidelijke boodschap van minister Schouten maandag voor de studenten van de HAS.

Twintig minuten later dan gepland kwam ze maandagmiddag aanzetten bij de HAS Hogeschool in Den Bosch, minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV). Op de voet gevolgd door burgemeester Mikkers die haar aan de Onderwijsboulevard opwachtte. ,,Het was druk in het verkeer’’, begon ze met haar excuses aan te bieden. En ja, voegde ze er aan toe, ze werd ook opgehouden in Den Haag.

  1. Man rijdt opnieuw alcoholcontrole in terwijl rijbewijs eerder al was ingevorderd, 10 bestuurders beboet bij controle regio Den Bosch

    Man rijdt opnieuw alcoholcon­tro­le in terwijl rijbewijs eerder al was ingevor­derd, 10 bestuur­ders beboet bij controle regio Den Bosch

    DEN BOSCH/OSS - Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag opnieuw een alcoholcontrole ingereden, terwijl enkele uren daarvoor zijn rijbewijs door de politie Gelderland al was ingevorderd wegens rijden onder invloed. De man blies bij de controle in de regio Den Bosch en Oss 580 ugl. Hij krijgt een proces verbaal voor rijden onder invloed, rijden met een ingevorderd rijbewijs en rijden tijdens een rijverbod.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch