Volledig scherm
Mari van Iersel viert de elfde van de elfde in Oeteldonk. © Evy van Iersel

WensAmbulance laat Mari van Iersel elfde van de elfde vieren in Oeteldonk

DEN BOSCH - Medewerkers van WensAmbulance Brabant die terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek laten gaan, begeleidden op de elfde van de elfde Mari van Iersel. Hij beleefde het feest waar hij zo van houdt in de Bossche binnenstad.

,,Ik ga er voor knokken om het zo lang mogelijk te rekken’’, schreef hij in augustus op Facebook. Met die inzet genoot hij omringd door dierbaren in zijn dierbare Oeteldonk. 

Deze dag werd iets terug gedaan voor de Bosschenaar die zoveel deed voor Oeteldonk. Hij onderscheidde zich op op veel manieren en kreeg daarom onlangs een Oeteldonkse onderscheiding uit handen van burgervaojer Peer vaan den Muggenheuvel tot den Bobberd. 

  1. Burgemeesterslek: ‘Warrig politiek steekspel’ en ‘zaak die volledig is ontploft’
    PREMIUM

    Burgemees­ter­slek: ‘Warrig politiek steekspel’ en ‘zaak die volledig is ontploft’

    DEN BOSCH - Is het Bossche burgemeesterslek boven water? Voor het Openbaar Ministerie (OM) wel. Daarom hoorden ex-wethouder Jos van Son en gemeenteraadslid Sjef van Creij maandag tijdens een rechtszaak elk een boete van duizend euro tegen zich eisen. Rob van Huijgevoort, advocaat van Van Creij, sprak over ‘een warrig politiek steekspel’. Esther Vroegh, advocaat van Van Son, had het over een zaak die ‘volledig is ontploft’.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch