Volledig scherm
Mari van Iersel viert de elfde van de elfde in Oeteldonk. © Evy van Iersel

WensAmbulance laat Mari van Iersel elfde van de elfde vieren in Oeteldonk

DEN BOSCH - Medewerkers van WensAmbulance Brabant die terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek laten gaan, begeleidden op de elfde van de elfde Mari van Iersel. Hij beleefde het feest waar hij zo van houdt in de Bossche binnenstad.

,,Ik ga er voor knokken om het zo lang mogelijk te rekken’’, schreef hij in augustus op Facebook. Met die inzet genoot hij omringd door dierbaren in zijn dierbare Oeteldonk. 

Deze dag werd iets terug gedaan voor de Bosschenaar die zoveel deed voor Oeteldonk. Hij onderscheidde zich op op veel manieren en kreeg daarom onlangs een Oeteldonkse onderscheiding uit handen van burgervaojer Peer vaan den Muggenheuvel tot den Bobberd. 

  1. Opmerkelijke eis van advocaat: 'Op zoek naar partij met zak geld voor exclusief verhaal Gheiybe’

    Opmerkelij­ke eis van advocaat: 'Op zoek naar partij met zak geld voor exclusief verhaal Gheiybe’

    ROSMALEN - De naar Iran gevluchte ‘treitercrimineel’ Shahin Gheiybe (35) is bereid om ‘het volledige verhaal’ op televisie of in een krant te vertellen, maar wel tegen een prijs. Zijn advocaat Sonya Taheri is op zoek naar een ‘omroep die het meeste geld over heeft’ voor een exclusief interview met de voortvluchtige Rosmalenaar. ,,De naam van mijn cliënt is behoorlijk geschaad en dat heeft hem zeker ook financieel getroffen”, zegt Taheri tegen het Brabants Dagblad.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch