Na tien jaar van vergunningen, voorbereidingen, geld bijeenbrengen en veel, heel veel uren vrijwilligerswerk door een grote groep vrijwilligers, komt het einde langzaam in zicht en begint molen de Zwaan in Vinkel steeds meer vorm te krijgen.
Volledig scherm
Na tien jaar van vergunningen, voorbereidingen, geld bijeenbrengen en veel, heel veel uren vrijwilligerswerk door een grote groep vrijwilligers, komt het einde langzaam in zicht en begint molen de Zwaan in Vinkel steeds meer vorm te krijgen. © Marc Bolsius

Werk aan molen de Zwaan in Vinkel vordert gestaag, in september moet-ie dan echt af zijn

VINKEL - Hoewel door het coronavirus de vrijwilligers bij molen de Zwaan een stapje terug deden, werkten molenbouwers Coppes uit Bergharen en Adriaens uit Weert gestaag verder. Nog even en dan is de molen echt af.

  1. Rosmalense brandstichter mag drugs gebruiken: samenwerking met tbs’er ‘verloopt heel goed’

    Rosmalense brandstich­ter mag drugs gebruiken: samenwer­king met tbs’er ‘verloopt heel goed’

    ,,Meneer gaf aan dat hij cannabis wenste te gebruiken. Daar zijn hele goede afspraken over gemaakt. En sindsdien gaat het beter met hem. Hij is actiever, zelfstandiger en werkt met succes in een kringloopwinkel. De samenwerking verloopt heel goed.’’ Dat zei een deskundige van het in Zuidlaren gevestigde Witte Huis waar tbs‘ers terecht kunnen in een nieuwe vorm van beschermd wonen. Het Witte Huis bereidt voor op een gewoon type beschermd wonen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch