Den Bosch. Bas van den Heuvel uit 's-Hertogenbosch, muzikant, producer en muzikaal leider van diverse bekende Nederlandse artiesten
Volledig scherm
PREMIUM
Den Bosch. Bas van den Heuvel uit 's-Hertogenbosch, muzikant, producer en muzikaal leider van diverse bekende Nederlandse artiesten © Olaf Smit

Wie is toch die Bossche toetsenist naast tout bekend Nederland? Da’s Bas!

DEN BOSCH - Geen muzikant speelde zo vaak in een volle Ziggo, Ahoy en Arena. The Ladies of Soul, de Toppers: Bas van den Heuvel is erbij. Ook bij de liveshows van Idols, X-factor, The Passion. De bescheiden Bosschenaar mijdt de schijnwerpers. De pet die hij sinds Candy Dulfer draagt, verraadt ’m echter wel op het podium.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch