Volledig scherm
PREMIUM
Haar vader en moeder pikken ze er zo uit, de vragen die Astrid van Bernebeek uit Den Bosch heeft bedacht voor het televisieprogramma Met het Mes op Tafel. © Roy Lazet

Wie verzint al die quizvragen? Nou zíj dus!

DEN BOSCH - Haar vader en moeder pikken ze er zo uit, de vragen die zij heeft bedacht voor het televisieprogramma Met het Mes op Tafel. Zelf heeft de Bossche Astrid van Bernebeek geeneens een tv. Haar non-stop nieuwsgierige hoofd is al druk zat zonder.

Het interview is amper vier minuten onderweg als Astrid van Bernebeek het gesprek onderbreekt. ,,Heel even, wat is dit?’’ Ze staart naar het notitieblok. Nou ja, noteren dus. ,,Meen je dat? Dat doe je zo en dat is voldoende? Oké wat grappig. Sorry, ga door.’’

 1. Fort Isabella Vught bruist: ‘Mét respect voor de kwetsbare natuur’
  PREMIUM

  Fort Isabella Vught bruist: ‘Mét respect voor de kwetsbare natuur’

  VUGHT - Het begon met kleinschalige streekmarkten en enkele honderden belangstellenden. Afgelopen weekend genoten zo’n twee en een half duizend bezoekers van het Hoge Bomen Festival op Fort Isabella in Vught. Het voormalige kazerneterrein ontpopt zich niet alleen als een bijzondere plek om te wonen en te werken maar brengt ook steeds meer vertier. Mét respect voor de kwetsbare natuur, volgens de Isabella Groep. De Vughtse natuurvereniging NMV is ‘waakzaam’.
 2. Maarten van der Weijden haalt bij Dommelbaarzen cheque op voor Foundation
  video

  Maarten van der Weijden haalt bij Dommelbaar­zen cheque op voor Foundation

  VUGHT - Het contrast was groot, zondagochtend rond half acht bij het Feel Fit Center. De anders zo energieke Maarten van der Weijden had de slaap nog in z'n ogen, terwijl alles om hem heen één kolkende massa was. Het fenomeen uit Waspik was getuige van de hectische laatste kilometers die drie clubs bij elkaar zwommen tijdens een 12-uurs zwemmarathon. Een activiteit in het kader van het gouden jubileum van De Dommelbaarzen. De opbrengst van 5201 euro komt ten goede aan zijn Foundation die het geld weer doorgeeft aan KiKa.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch