Volledig scherm
De politie zoekt een wielrenner in Rosmalen, die een fietser met een zware hersenschudding achterliet. © Think Stock photos

Wielrenner botst met hoge snelheid op fietser die hij met zware hersenschudding achterlaat in Rosmalen

ROSMALEN - Een wielrenner en een fietser zijn dinsdagmiddag op elkaar gebotst op een fietspad op de Annenburgweg. Beide raakten ze even bewusteloos, waarna de wielrenner wegreed. De politie zoekt naar hem, omdat hij de fietser met een zware hersenschudding achterliet.

De politie Den Bosch doet zondagmiddag een oproep op Facebook: ‘Wielrenner gezocht!’, omdat ze hem verdenken het ongeval te hebben veroorzaakt. ,,Hij kwam door onbekende reden op de andere weghelft van het fietspad terecht en botste toen tegen de fietser”, laat de politie weten. 

Beide raakten ze even bewusteloos, waarna de wielrenner weer bij kennis kwam. ,,Hij stapte op zijn fiets en reed weg, zonder zijn gegevens achter te laten.” Inmiddels is bekend dat de fietser een zware hersenschudding aan het ongeval heeft overgehouden.

De wielrenner is een man van rond de 60 jaar met grijs haar en zo'n 1,80 meter lang. Hij droeg rood-zwarte wielrennerskleding. 

Volledig scherm
De politie zoekt een wielrenner in Rosmalen, die een fietser met een zware hersenschudding achterliet. © Politie Den Bosch

In samenwerking met indebuurt Den Bosch