Woefcamp in Den Bosch geeft baasjes tips en tricks voor ‘saaie’ blokjes om met de hond

videoDEN BOSCH - ,,Daar hebben we geen kind meer aan. Ik denk dat Beau straks met alle poten omhoog ligt”, zegt baasje Peter Beekwilder uit Den Bosch. ,,Het is nog een puppy; een bouvier van dertig kilo. Ze stuiterde vandaag alle kanten uit.”

Het valt op hoe moe sommige honden zijn na een uurtje ‘woefcampen’ in Den Bosch. Rakker van bijna 13 jaar moet zelfs naar het laatste uitrenveldje worden gedragen. Dertien honden en evenzoveel baasjes beleefden zaterdag hun eerste ‘Woefcamp’ van Den Bosch. De dieren slalommen in het Burgemeester van Zwietenpark onder meer om bomen, zoeken ‘snoepjes’ in de stammen en klauteren op een bankje.”

  1. Uniek kijkje op de steigers: historische vondsten bij de buren van Jeroen Bosch
    PREMIUM

    Uniek kijkje op de steigers: histori­sche vondsten bij de buren van Jeroen Bosch

    DEN BOSCH - Natuurlijk zat niemand te wachten op het instorten van het Pearle-pand op de Markt in Den Bosch. Maar voor bouwhistoricus Ronald Glaudemans en zijn collega’s was het een buitenkans om langdurig archeologisch speurwerk te verrichten. Want het pand stond naast de Kleine Winst waar Jeroen Bosch heeft gewoond en zou hebben geschilderd. Maandag kregen genodigden een uniek kijkje achter de steigerschermen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch