Woefcamp in Den Bosch geeft baasjes tips en tricks voor ‘saaie’ blokjes om met de hond

videoDEN BOSCH - ,,Daar hebben we geen kind meer aan. Ik denk dat Beau straks met alle poten omhoog ligt”, zegt baasje Peter Beekwilder uit Den Bosch. ,,Het is nog een puppy; een bouvier van dertig kilo. Ze stuiterde vandaag alle kanten uit.”

Het valt op hoe moe sommige honden zijn na een uurtje ‘woefcampen’ in Den Bosch. Rakker van bijna 13 jaar moet zelfs naar het laatste uitrenveldje worden gedragen. Dertien honden en evenzoveel baasjes beleefden zaterdag hun eerste ‘Woefcamp’ van Den Bosch. De dieren slalommen in het Burgemeester van Zwietenpark onder meer om bomen, zoeken ‘snoepjes’ in de stammen en klauteren op een bankje.”

 1. Bossche transferia steeds minder populair
  PREMIUM

  Bossche transferia steeds minder populair

  DEN BOSCH - De populariteit van de vier transferia aan de rand van de binnenstad in Den Bosch neemt af. De opbrengsten lopen de laatste drie jaar hard terug en worden de prognoses bij lange na niet gehaald. Dat geldt voor de drie transferia aan de Vlijmenseweg , De Vliert en De Pettelaar. Het medio vorig jaar geopende duurzame transferium aan de Deutersestraat leverde ruim 318.000 euro op, nog altijd bijna twee ton minder dan verwacht.
 2. Even een rustig mens worden door te kijken in de spiegels van de ziel
  VIDEO

  Even een rustig mens worden door te kijken in de spiegels van de ziel

  DEN BOSCH - Het dagelijkse ‘gejakker’ en de toenemende individualisering en modernisering, waarbij complete levens beheerst worden door gebruik van social media, zijn typisch voor deze tijd. Ze dragen ertoe bij dat het intermenselijke contact vaak op een laag pitje staat. En al helemaal met een wildvreemde. Hoogste tijd voor een tegenreactie, vinden de verbinders Annemieke van Dort en Thijs Verberne. De een legt het accent op het oogcontact, de ander op het freehuggen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch