Volledig scherm
Casting director Marina Wijn. © .

Workshop film casting door casting director Marina Wijn

DEN BOSCH - Hoe krijg je het maximale uit je casting? Wat kan een casting director betekenen voor een acteur en regisseur? Hoe bereid je je voor op een casting? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens een tweedaagse workshop die wordt gegeven door casting director Marina Wijn.

Zij selecteerde acteurs voor meer dan 80 speelfilms en televisieseries waaronder de Emmy Award winnende film ‘Anything Goes’ (2015), Bride Flight en Eric in the Land of Insects. Behalve casting director is Wijn ook acteerdocent en trainer voor verschillende nationale en internationale onderwijsinstellingen en filmnetwerken.

Op initiatief van Nieuwe Filmers gaat Wijn op 29 juni in Den Bosch aan de slag met maximaal 8 acteurs en maximaal 8 regisseurs in aparte groepen. Op 7 juli gebeurt dat met acteurs en regisseurs gezamenlijk, verdeeld over 2 groepen.

Nieuwe Filmers is een initiatief van stichting Solos, dat opgericht is en geleid wordt door Marjoes Corsten en Marcus Peters. Het is een non-profit instelling die 11 jaar bestaat.

Aanmelden voor de workshops kan via info@nieuwefilmers.nl en cc info@marinawijn.com onder vermelding van Masterclass Casting.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch