Cafetaria  Kees Kroket op de hoek Visstraat-Karrenstraat. Vanuit de zaak was een medewerker getuige van mishandeling op straat.
Volledig scherm
PREMIUM
Cafetaria Kees Kroket op de hoek Visstraat-Karrenstraat. Vanuit de zaak was een medewerker getuige van mishandeling op straat. © Google Maps

Zinloos uitgaansgeweld in Den Bosch: ‘Medewerker van Kees Kroket werd er misselijk van’

DEN BOSCH - Een medewerker de Bossche cafetaria Kees Kroket had nooit eerder gezien dat een meisje zo hard in haar gezicht werd geslagen. De inwoner van Den Dungen (24) die hiervoor verantwoordelijk zou zijn, stond maandag terecht bij de politierechter.

,,Een voorbeeld van zinloos geweld’’, zegt de officier van justitie over wat op 19 november 2017 ‘s nachts in de Bossche Karrenstraat is gebeurd. ,,Er zijn veel verklaringen van verschillende mensen. Maar wat is er volgens u gebeurd?’’, vraagt politierechter Palmboom aan de man.

  1. Woontorens van zeventig meter hoog rond waterplein met nieuwe lage Diezebrug in Bossche Stadsdelta
    PREMIUM
    UPDATE

    Woontorens van zeventig meter hoog rond waterplein met nieuwe lage Diezebrug in Bossche Stadsdelta

    DEN BOSCH - Nu een nietszeggend stukje Dieze in een redelijk troosteloze omgeving. Daar gaat verandering in komen. Een waterplein met een nieuwe lage Diezebrug moet de blikvanger van de Stadsdelta aan de Dieze in Den Bosch worden. Met daaromheen op de Kop van het Zand en Orthenpoort-Zuid torenflats van zeventig meter hoog en in totaal 1300 woningen. De Tramkade blijft voor een deel de speeltuin voor creatievelingen.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch