Volledig scherm
Bart van Betuw (53). © Politie

'Zorgwekkende' verdwijning van Bart van Betuw uit Rosmalen is één groot raadsel: 'Waar is hij gebleven?’

DEN BOSCH/ROSMALEN - De politie maakt zich ernstig zorgen om het welzijn van de vermiste Bart van Betuw. De 53-jarige man uit Rosmalen is al bijna een maand spoorloos. Zijn familie en vrienden hebben geen idee waar hij is gebleven. De recherche doet donderdag een nieuwe oproep aan ‘iedereen die meer weet over deze zorgwekkende verdwijning’.

De 53-jarige Bart verlaat woensdag 2 januari rond kwart over tien ‘s avonds zijn appartement aan de Herman Moerkerklaan in Rosmalen. Welke bestemming, is niet duidelijk. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van hem.

Afspraak?

Uit recent politie-onderzoek is gebleken dat Bart op de dag van zijn verdwijning mogelijk nog in de omgeving van Bavel is geweest. ,,Misschien had hij daar een afspraak”, laat de politie weten. Ook is hij waarschijnlijk nog op station ‘s-Hertogenbosch Oost gezien.

De recherche werkt al weken intensief aan deze vermissingszaak, maar heeft nog veel vragen. ,,Het is voor ons een groot raadsel waar hij gebleven is en wij houden rekening met verschillende scenario’s”, vertelt een woordvoerder. ,,Wij maken ons zorgen om de toestand van Bart en hopen dat mensen ons kunnen helpen.”

Zoektocht

In een bosgebied van landgoed De Wamberg in Berlicum werd eerder met onder meer zestig vrijwilligers naar sporen gezocht. Die zoektocht leverde niets op. Ook andere manieren om zijn verblijfplaats te achterhalen leidde tot niets. Daarom plaatst de politie een nieuwe oproep.

Bart droeg op de dag van zijn verdwijning een halflange blauwe gewatteerde jas en een zwarte broek, donkere schoenen en een donkerkleurige trui.

Volledig scherm
Zoektocht naar vermiste Bart van Betuw (53) op Wamberg. © Bart Meesters / Meesters Multi Media
Volledig scherm
Zoekactie naar Bart van Betuw. © Meesters Multi Media / Bart Meesters
Volledig scherm
Het Veteranen Search Team zoekt bij Eikenlust op de Wamberg in Berlicum naar sporen van de vermiste Bart van Betuw (53). © Domien van der Meijden

In samenwerking met indebuurt Den Bosch