11-11 werd vorig jaar in de Bossche binnenstad gevierd met schenkkannen (pitchers) en statiegeldbekers van DrinkCup. Tijdens carnaval zijn er bekers met een verkleinde tapmaat.
Volledig scherm
PREMIUM
11-11 werd vorig jaar in de Bossche binnenstad gevierd met schenkkannen (pitchers) en statiegeldbekers van DrinkCup. Tijdens carnaval zijn er bekers met een verkleinde tapmaat. © Marc Bolsius

Horeca krijgt kritiek op nieuwe statiegeldbeker en bierprijs: ‘Dit is gewoon graaien’

DEN BOSCH - Nog voor de eerste slok is er al veel kritiek op de vernieuwde statiegeldbekers die Bossche horeca ondernemers gebruiken tijdens carnaval. ,,Veel mensen staan er niet bij stil waarom hiervoor is gekozen en hoe de bierprijs is samengesteld.”

  1. Alle kinderen en jongeren in Den Bosch West kunnen en mogen hun talenten tijdens ‘TOP-tijd’ gratis ontdekken

    Alle kinderen en jongeren in Den Bosch West kunnen en mogen hun talenten tijdens ‘TOP-tijd’ gratis ontdekken

    DEN BOSCH - Alsof het een moderne ‘Rattenvanger van Hamelen’ is volgen tientallen kids YouTuber Rarko overal waar hij gaat. De video-blogger was woensdagmiddag bij sportvereniging CHC te gast bij de start van het project TOP-Tijd in Den Bosch West. De drie letters in TOP staan voor Talent, Ontdekken & Plezier. ,,Ik ben ook een creator, leer steeds bij, word elke dag iets beter. Focus je op jezelf, laat je niet gek maken”, geeft Rarko zijn jonge fans mee.
    's-Hertogenbosch