1. De complimenten zijn voor Rijen, maar de punten voor TSC: ‘Als je hem er zelf niet inschiet, verdien je het ook niet’
  PREMIUM
  Tweede klasse D

  De complimen­ten zijn voor Rijen, maar de punten voor TSC: ‘Als je hem er zelf niet inschiet, verdien je het ook niet’

  Met een zwaarbevochten 1-0 overwinning op Rijen blijft TSC in de achtervolging op de koppositie. De bezoekers kregen de beste kansen, maar verzuimden er een te maken. Aan de andere kant beschikken ze in Oosterhout sinds dit seizoen over de doelpunten van Bart Dirven. Zijn schot van afstand bleek uiteindelijk genoeg voor drie punten. ,,Als ik zo'n bal krijg, twijfel ik niet meer. Dan schiet ik hem binnen.”
 1. Dat het Wenstheater Anne Frank speelt, is gewoon goud waard
  PREMIUM
  COLUMN

  Dat het Wensthea­ter Anne Frank speelt, is gewoon goud waard

  Als slecht nieuws tegelijk op de mat valt met goed nieuws over hetzelfde, trekt dat meteen mijn ruime aandacht. Uit omstreden onderzoek zou blijken dat schokkend veel jongeren vraagtekens zetten bij de omvang van de Holocaust of die zelfs ontkennen. En dan lees ik dezelfde dag dat het Wenstheater volgend weekeinde maar liefst drie dagen op het toneel staat in het Waalwijkse jongerencentrum Tavenu met een toneelstuk over het leven van Anne Frank. Als je jongeren wilt bereiken, kun je dat immers het beste doen met het verhaal dat geschreven is door Nederlands meest beroemde jongere aller tijden.