Volledig scherm
© anp

Dongenaar vliegt zijn vrouw aan na slippertje met kennis: 'Ik schaam me kapot'

BREDA/DONGEN - De Dongenaar pakte een foto van van hun kinderen en hield die omhoog voor zijn vrouw. ,,Dit is misschien wel de laatste keer dat jij ze ziet'', schreeuwde hij. ,,Jij weet niet waartoe ik in staat ben. De hel gaat vanavond voor jou open.''

De man kon de escapade van zijn vrouw met een gezamenlijke kennis totaal niet verkroppen. Hij mishandelde en bedreigde de vrouw en stalkte de kennis, die zelf ook nog een excuusbrief had gestuurd. Maar de Dongenaar wilde meer. Hij wilde alles weten. Hoe is het gebeurd? Wat hebben jullie gedaan? 

'Ik schaam me kapot'
De man is nu, twee jaar later, bij het volle besef dat hij verkeerde dingen deed. ,,Ik ga hier ook niks ontkennen. Alles wat er staat is waar, klopt. Het begon met vastpakken en eindigde op het ergst, met slaan. Ik schaam me kapot. Het is mijn vrouw.''

De twee zijn wonderwel nog altijd samen. Ze gingen in relatietherapie en hoewel het nog niet helemaal over is, lijkt het nu heel goed te gaan. Met hem en de kinderen, die ook leden onder de gespannen situatie, sowieso. 

De officier van justitie eiste nog wel een taakstraf van 120 uur en één maand voorwaardelijk. De rechtbank doet 30 juni uitspraak.

BD nieuwsapp, download nu! Klik hier voor iOS of hier voor Android!

Tilburg e.o.