Volledig scherm
Stockbd politie © BD

Agent krijgt trap in gezicht nadat kind huiselijk geweld meldt in Werkendam

WERKENDAM - Een 44-jarige man uit Werkendam heeft donderdag een agent in zijn gezicht getrapt. De agent kwam ter plaatse bij de woning van de man, omdat een bezorgd kind melding deed van huiselijk geweld.

De politie kreeg donderdagavond een bezorgd kind aan de lijn die vertelde dat zijn moeder en stiefvader ruzie hadden. Beide kinderen waren bang en vluchtten het huis uit. 

Toen de politie bij de woning kwam, troffen zij in de woning een agressieve man aan. De bewoner liep naar de trap en wilde niet met de agenten in gesprek. Eenmaal bovenaan de trap schopte hij naar beneden en raakte hij een agent in zijn gezicht. 

Veilig Thuis

De agent raakte oppervlakkig gewond door de trap en deed aangifte. De man werd na zich verzet te hebben in de boeien gezet en naar het politiebureau gebracht. De vrouw had geen medische zorg nodig, voor de kinderen is er een melding gemaakt bij Veilig Thuis.

  1. Gerechtshof spreekt zich nog niet uit over doorsteek centrum Waalwijk

    Gerechts­hof spreekt zich nog niet uit over doorsteek centrum Waalwijk

    WAALWIJK - Nog altijd is er geen uitsluitsel over de doorsteek tussen de Grotestraat en de Taxandriaweg in Waalwijk. Het gerechtshof in Den Bosch heeft de uitspraak in de slepende zaak tussen de familie Sebregts en de gemeente Waalwijk voor zich uitgeschoven. Waarom maakt het gerechtshof niet bekend. Ook de gemeente Waalwijk zegt geen idee te hebben. ,,Volgens onze advocaat is de uitspraak zonder opgaaf van reden uitgesteld.” De uitspraak staat nu gepland op 8 januari.