Volledig scherm
Stockbd politie © BD

Agent krijgt trap in gezicht nadat kind huiselijk geweld meldt in Werkendam

WERKENDAM - Een 44-jarige man uit Werkendam heeft donderdag een agent in zijn gezicht getrapt. De agent kwam ter plaatse bij de woning van de man, omdat een bezorgd kind melding deed van huiselijk geweld.

De politie kreeg donderdagavond een bezorgd kind aan de lijn die vertelde dat zijn moeder en stiefvader ruzie hadden. Beide kinderen waren bang en vluchtten het huis uit. 

Toen de politie bij de woning kwam, troffen zij in de woning een agressieve man aan. De bewoner liep naar de trap en wilde niet met de agenten in gesprek. Eenmaal bovenaan de trap schopte hij naar beneden en raakte hij een agent in zijn gezicht. 

Veilig Thuis

De agent raakte oppervlakkig gewond door de trap en deed aangifte. De man werd na zich verzet te hebben in de boeien gezet en naar het politiebureau gebracht. De vrouw had geen medische zorg nodig, voor de kinderen is er een melding gemaakt bij Veilig Thuis.

  1. Alternatief voor ‘dure cultuurhal’ verrast Waalwijkse verenigingen
    PREMIUM

    Alterna­tief voor ‘dure cultuurhal’ verrast Waalwijkse verenigin­gen

    WAALWIJK - Waalwijk zit flink in de maag met de veel duurder uitgevallen plannen voor een nieuwe ‘cultuurhal’, maar plots is een alternatief in beeld. Volgens wethouder John van den Hoven heeft zich een mogelijk andere oplossing aangediend voor het huisvesten van de amateurverenigingen, maar wil verder niets kwijt over de laatste ontwikkelingen. De verenigingen zelf reageren totaal verrast op het nieuws.