Volledig scherm
Thinkstock stockpzc stockadr stock politie © StockPZC

Agenten betrappen inbreker op heterdaad in het holst van de nacht in supermarkt Tilburg

TILBURG - Een 21-jarige man uit Tilburg is in de nacht van maandag op dinsdag op heterdaad betrapt bij het plegen van een inbraak. De man brak in bij een supermarkt aan de Heyhoefpromenade en was bezig met het stelen van onder meer sigaretten. 

Het inbraakalarm van de supermarkt werd even na 04.00 uur geactiveerd. Meerdere agenten reden naar de locatie om te kijken of er daadwerkelijk in de supermarkt werd ingebroken. 

Eenmaal ter plaatse zagen ze de inbreker achter de balie staan. De man pakte onder andere pakjes sigaretten, aanstekers en vloeitjes. Bij het zien van de politie rende hij weg, maar hij gaf zich over toen een agent met een politiehond de winkel binnenging. 

De verdachte werd aangehouden en zit vast voor verder onderzoek. De gestolen goederen zijn in beslag genomen.

  1. De band Red Sparowes hield pauze van negen jaar en komt nu naar Roadburn in Tilburg
    VIDEO

    De band Red Sparowes hield pauze van negen jaar en komt nu naar Roadburn in Tilburg

    TILBURG - Na een onderbreking van negen jaar staat post-rockband Red Sparowes weer op het podium. De band uit Los Angeles is volgend jaar te zien op het Tilburgse festival Roadburn. Het festival maakte deze week een aantal nieuwe namen bekend. Zo is Russian Circles te horen in Tilburg, maken Brutus en Torche hun Roadburn debuut en komt Warhorse voor het eerst naar Nederland. Dead Neanderthals viert het 10-jarig bestaan in Tilburg met meerdere shows.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.